Home> News> Türkiye'nin sergide yer alması için davet mektubu.
April 28, 2023

Türkiye'nin sergide yer alması için davet mektubu.

Jiangsu Juke Metal Products Co., Ltd., paslanmaz çelik tel ve çelik tel halat üretimi ile birlikte paslanmaz çelik ürünlerinin satışıyla ilgilenen profesyonel bir işletmedir. Mayıs 2023'te İstanbul, Türkiye'de düzenlenecek bir fuara katılacağız ve en son ürünlerimizi ve teknolojilerimizi sergileyeceğiz. Tüm müşterilerimizi fuar standımıza ziyaret etmeye davet ediyoruz.

Yılların üretim deneyimine sahip bir şirket olarak, yüksek kaliteli paslanmaz çelik tel ve çelik tel halat ürünleri ve hizmetleri sunmaya kararlıyız. Müşterilerimizin farklı ihtiyaçlarını karşılamak için ileri üretim ekipmanları ve teknolojimiz bulunmaktadır. İstanbul fuarına katılmak, markamızı ve ürünlerimizi uluslararası piyasaya tanıtmak için önemli bir fırsattır.

Paslanmaz çelik tel, çelik tel halat ve özel hizmetlerimiz de dahil olmak üzere en son ürünlerimizi ve teknolojilerimizi sergileyeceğiz. Ürün kalitemiz birçok müşteri tarafından tanınmakta ve güvenilmektedir ve bu fuar aracılığıyla daha fazla müşteriyle uzun vadeli işbirliği ilişkileri kuracağımıza inanıyoruz. Tüm müşterilerimizi fuar standımıza ziyaret etmeye, ürünlerimizi ve hizmetlerimizi öğrenmeye ve işbirliği fırsatlarını tartışmaya davet ediyoruz. Ürünlerimiz ve hizmetlerimizin size tatmin edici bir deneyim ve faydalar sağlayacağına inanıyoruz.

SALON: 8 STAND: 838B

Tarih: 24 Mayıs 2023 - 27 Mayıs 2023 Şehir: İstanbul, Türkiye.

Yer: Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi

Jiangsu Juke Metal Products Co., Ltd.

İletişim Kişisi: Celia Qian

Telefon: 86-13285228888

E-posta: celia@jyrope.com

Web sitesi: www.jsjukemetal.com

Share to:

LET'S GET IN TOUCH

Copyright © 2024 Jiangsu Juke Metal Products Co.,Ltd. All rights reserved. Privacy Policy

We will contact you immediately

Fill in more information so that we can get in touch with you faster

Privacy statement: Your privacy is very important to Us. Our company promises not to disclose your personal information to any external company with out your explicit permission.

Send